Installer Kaspersky Safe Kids

Vis alle | Skjul alle

Generel installation

Kaspersky Safe Kids kan installeres på dit barns computer, og på en familiecomputer som dit barn bruger. Hvis der er en computer, som dine børn ikke bruger, behøver du ikke installere Kaspersky Safe Kids på den.

Afhængigt af dit barns alder kan du installere programmet, og indstille reglerne for enhedsbrug alene eller sammen med dit barn. Vores råd til forældre hjælper dig med at snakke om installation af Kaspersky Safe Kids med dine børn.

Du kan downloade Kaspersky Safe Kids fra My Kaspersky-webstedet eller Kaspersky-webstedet.

Internetadgang kræves, for at installere, bruge og opdatere Kaspersky Safe Kids.

Inden installationen tjekker Kaspersky Safe Kids din computer for inkompatible programmer. Hvis der bliver fundet nogen inkompatible programmer, kan du afinstallere dem og fortsætte installationen. Hvis du installerer Kaspersky Safe Kids uden at afinstallere inkompatible programmer, kan ydeevnen for Kaspersky Safe Kids blive påvirket.

Før du installerer Kaspersky Safe Kids, skal du bekræfte, at din computer, operativsystem og miljøindstillinger imødekommer de systemkrav, som er opstillet i afsnittet Computerkrav.

Installér Kaspersky Safe Kids på computeren

Installation i lydløs tilstand

En anden måde at installere Kaspersky Safe Kids på er fra kommandoprompten. Denne måde adskiller sig fra en normal installation ved, at der ikke er en grænseflade at interagere med. Når du starter installationen i lydløs tilstand, vises der ingen programaftaler.

Du kan finde EULA - [Windows] [GDPR-klar] for Kaspersky Safe Kids på listen over B2C Licensaftaler og persondatapolitikken på Kaspersky-webstedet. Åbn og læs dem omhyggeligt, før du starter installationen.

Hvis du er uenig med vilkårene for slutbrugerlicensaftalen eller persondatapolitikken, skal du ikke starte installationen af Kaspersky Safe Kids på din computer.

Installér Kaspersky Safe Kids i lydløs tilstand fra kommandoprompten

Når installationen er fuldført, skal du fortsætte til indledende konfiguration af Kaspersky Safe Kids.